Heyyahh

Jösses, klockan är mer än vad jag trodde nu..kakan fick mig upp ur sängen med ett mess..tur det, hade nog luggit kvar en timme till annars och så kan vi faktiskt inte ha det :D..ska ner och kika på när han och tobias slänger ihop två moussetårtor på bageriet och sen ska vi köpa fyrverkerier! sweet:) [eller, zplatif, som en legend skulle sagt].

- Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?
Va på julbord och afterski :D

- Dog någon i din närhet?
Lyckligtvis inte, men geografiskt sett så dog min granne förra veckan :(

- Vilka länder besökte du?
Ungern, Slovakien och Skåne ;)

- Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?
Oj, inte en aning? Legendträffen den 30/12 kanske:)

- Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2006?
Jason Mraz, men minns inte låten:(

- Blev du kär under 2006?
Icke

- Vad gjorde du på din födelsedag?
Hmm, minns inte..förmodligen pluggade jag

- Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Grabbarna i Jkpg som man lärt känna bättre och bättre, vetskapen om att man har mycket sköna lirare runt omkring sig överhuvudtaget :)

-Vilket klädesplagg var snyggast 2006?
Brokeback mountin skjortorna ;)

-Vilket betyg får ditt 2006?
lätt en 7,5 av 10..va ett bra år för D fax

Oj! en lista..shit...den kom in från Emelies blogg och bara landade här min oxå..sjukt

Play it chillchill :)

Legender!

Så, äntligen blev det av! Legender från svunna tider samlades hemma hos Olof för genomgång av gamla klasskamrater, äldre bortglömda historier berättades och gamla fina minnen kom åter upp till ytan. Snackar givetvis en sammankomst av T3 årgång 2001..eller, ja..5 stycken av oss iaf:)


Yeah! :D

Kebabpizza med pommes är gott och nyttigt, alla som säger något annat har fel..just as u know;)

Nytt år strax..och jag hade tänkt lista 2006 års olika händelser..men av orsaker som är svåra att förklara så är jag för trött för detta just nu och sängen bakom mig är alldeles förträffligt skön...så..det får vänta tills imon:)

sleep tight

Orken tryter

Mm..vet att kategorin är chill chill men orka göra en ny bara för att jag är trött? mm, precis :) Funderar på att sova en runda. lär inte bli så mycket av den varan i helgen så lika bra att passa på kanske, verkar ju inte bli nåt hittepå ikväll och orka glassa ner på harrys, även om man säkert hade träffat mycke kul folk...fick tillräckligt med skit när jag va där nykter senast ändå..

-varför ser du så sur ut?
-hmm..för att du frågar kanske?  *gaaaahhh*

Va ute och tränade i Bor en runda innan..funkade finfint..så jäkla gött gäng därute så det finns knappt, ångrar sällan att mackan fick med mig ut dit den där sommarn :D

Hörde rykten om att det skickats 9 milj. sms under julafton..bara jag som tycker det låter lite snålt? jag skickade nog ändå 10 *hmm* dock vill vi kissa på alla som skriver "God Jul*puss*XXX" om man inte orkar skriva personligt så kan det lika gärna kvitta *morr* [mm..kollade på shrek 2 prexis..mästerkatten i stövlar, fin kille:D ]

nähä..eddy går och nosar på mina toastskalkar, så måste nog plocka bort dom genast..

tjo

En mellandag

"we rule the world"//rövhål & gunbritt. I princip det roligaste idag än så länge. Stod skrivit på en container utanför Kärnan. Man undrar ju lite..hur gick det till när detta skrevs? Va det mörkt? finns det hopp om dessa ungdomar [förutsätter att de va just detta] eller är de lixom ute ur gemet? Verkar man inte ha lite väl bra självdistans om man kallar sig själv för ***hål?

jobbat idag, kom hem för en stund sen och det mesta va sig likt..hittade dock en chokladpudding i kylen , rätt så smaskit! Hälsade på mackan i lyan oxå , idag sattes det väv! tycker han verkar ha bra koll på det hela, duktig kille [5 av 5 spackelspadar, typ:)]

Hur va julen då?
- Jotack, den var bara bra, tacka som fråga:) fick många åtnjutbara klappar och lite annat smått å gott. Regerade tydligen i mitt första uppträdande som tomte säger de :D störtskönt:) sen ringde bror från hawaii och sa att de skulle ner och bada..Beatch! men vi gillar honom ändå:)

Igår trixades det boll! Kungligt bra till å mä. Vann hela fadderullar och D fick pris för bästa keeper [sträcker på mig lite] illa fin man va i tidningen, färgbild å allt. Kammad av en stormvind typ *haha* etter det käkade man lite ojulig mat hemma hos moster innan det blev lite OC hemma hos Emelie..en bra avslutning på en på det hela taget bra dag..så idag är det bara mellan lixom:)

cs

Alternativt Pepparkaksbak

När man har en far som är hobbybonde får man diverse lantliga tidningar, en av dem är ATL. I detta nummer ger de tips på hur man bygger sin egen pepparkaks-silo inför julen *haha* gillar speciellt texten vid 9:an: "här rinner spannmålet ut.Nej, det är visst sockerpärlor" :D störtskönt ju..och för de som  är lite mer seriösa, kör med borrmaskin vid bygga av p-hus :)



God Jul på er därute..och Baffe, grattis på födelsedagen! :D

Back 2 basic

Man vet att man har en något bondeaktig familj när mamma säger
"Pappa va ute och körde gödsel idag, luktar pyton" och som vanligt hade hon rätt :D kul nästan jämt

Hemma i min 90(!) säng igen :( inge vidare det där..även om jag sover som en stock i den vill man gärna kunna vrida och vända på sig aningen mer :) en månad bara, får stå ut

imon blir det jobb oxå, upp vid 0530! och slänga på sig brödbils-trikåerna..kommer gå grymt, träffade norrbaggen idag med och han gav mig några goda ord på vägen, lite peptalk helt enkelt:)

hmm, har ont i huvve..kan vara all lantluft kanske? [för jönköping är en sååå stor stad*haha*] . förresten, var är julskinkan? är sugen..tror jag får hetsa morsan lite :D eller göra mina egen? hade plockat in vuxenpoäng på mackan som renoverar sin lägenhet iaf ;)

tjo!

Chill dag!

Fyra koppar kaffe, lagom..tror jag ska uppgradera min mage snart. Kanske kan spruta in silikon i den så den slipper bli orolig av för mycke koffein? [ey, mannen..snygg magsäck.Mmm, ser det framför mig ;) ]

lärde mig räkna fram en flaskhals på förmiddage iaf. dagen har varit givande som få:)

affärslunch med grabbarna på wok&co sen..wookad fläskfilé och träpinnar, mycke smarrit, träpinnar är bra skit..stressar man inte ner maten som man gör annars, ett bra påfund helt enkelt. asiaterna kan sannerligen..så de har inte bara gett oss bl.a JIT och TQM :D

satt och kollade bilder från långresan igårnatt efter att ha uppdaterat mig på OC [02:00]. jösses..saknar det där..och då menar jag inte när både Baffe och Mackan hade hår :p..utan den där friheten som kommer med att åka runt i länder med bil, husbil eller buss..shit, måste göras om! :D

 kul va det!           

Jobb imon innan tentan, kommer gå grymme:D sen jullov!

later!                    

                                


Tandkräm, check

Sådär..kom till slut ihåg att köpa tandkräm, varit tvungen att krama ur det sista ur den nuvarande tuben i tre dagar, orka! men nuså! behöver bara blåsa på den för att få ut nåt *haha*

Måste få tag i lite spik nu till på onsdag oxå, gick åt lite idag på tentan *självsäker*  känns bra helt enkelt. Bara en kvar..blir nog bra det mä:)

stack till caféet efter tentan en runda, lämnade in nycklarna från i lördags och tog en fika för mig själv, läste nya react och snackade med Paulie å Hanna..kul de där tjejerna. trevligt med lite omväxling från de mer manliga kompisarna ibland:)
usch, riktigt kallt ute idag ju..frös nävarna av mig på vägen ner till skolan innan..tur att det va skrivtenta så man fick upp värmen igen :p

sitter hemma på dalvik nu, blir väl en film å lite oc i ensamhet ikväll tror jag,snackade om att leka med peter innan, men är toktrött:(  köpte mjök så jag kan käka upp den sista tomtegröten i kylen oxå:D gott mos!

tjo!


Som det kan bli

"har låset frusit?"
"är det rätt bil?"
"haha, nää, fel ju"
Mm..efter det va kakan snäll och skjutsade mig hem ikväll, så himla hyvens! :) inte lätt att se skillnad på svarta bilar på kvällskvisten

annars va dagen ungefär som väntat, kakan stack hem till vmo en runda mellan 12-17[Annie fyllde twenty! hurra!  :) ] så jag va kung i hans lya för några timmar. Blidde dock tråkigt så jag stack in till kotten å pete som satt i bibblan..många förlorade själar som satt där och pluggade på en söndag:( men alla hade dock inte tillgång till saffransbullar som vi *haha* toktrevligt:)

sen kom ja å kakan fram till att vi kunde tentan, så vi slutade plugga redan vid 2030..precis lagom till parlamentet började[tog det som ett tecken för att bli tvugna att se].

för övrigt retar jag mig  på folk som inte svarar på saker när man skickar det till dom, tänker väl främst på jobbansökan *hrm* inte ens ett "tack för din ansökan" har man fått [bitter].nåja..får inte alltid det man vill..
har dock fått mig en tenta imorgon, å ytterligaren en på onsdag, får va glad för det lilla :p

ses tomten



Damn

Hmm..nåt är fel? gå och lägga sig innan 24 en lördagkväll, upp vid 8 en söndagmorgon? Nåt är i görningen..inte bra att bryta vanor :D

tentaplugg hela dan idag då det inte blev mycket av den varan igår, lagom omotiverad när man kom hem till kakan efter jobbet...kollade på Shrek iställe :)

dags att sätta igång igen då..later beacthes

yoyo! tjo

Vit helg, igen!

Hmm..insåg det först nu. Helgen nu är min andra vita i rad!..det gör att det blir totalt 3 stycken denna hösten..shit majbritt! *haha* värsta hälsokungen! :D å andra sidan smet ja å kakan till VIP å shoppade godis idag på våran 18-19 rast ;) suveränt..behövde man ingen kvällsmat :)

Arbetardag imorgon, 11-18 med Paulie och Victoria...kommer bli fett ös hela dan..kom in å kika:) Berra city på öster ;)

Hmm..skulle behöva läsa lite i "ISO 14000 light" nu egentligen :( så..får väl räcka med detta för idag..händer inte mycke spännande under tentaP ändå..[eller gör det? ;) ]

ciao

TentaP

Dags igen, de där sena nätterna har börjat. Kom precis hem ifrån skolan, man kan väl nästan säga att jag å kakan stängde den, om det inte hade vatt för att peter sitter kvar fortfarande, våran egen ironman ;)
Kvalitet & miljö-tenta på måndag är det som gäller, en annan frivillig rackare på onsdag em. får se om man känner för att skriva den, men 50% för en 4:a är rätt lockande:)

en av de få bra sakerna med att ha en lååång backe [och allmänt långt hem] är att man kan vara hård och besynnerlig mot andra som tycker det är jobbit att behöva gå hem till torpa när de inte har någon cykel *hrm* nämner inga namn kakan/peter så det är lugnt *oops* ;) [tack för lånet av cykeln kompis]

tankade en del tvättmaskiner på förmiddan idag, fyllde dem med last efter last med lätt smutsad tvätt..spännande värre:) gav mig tid till att lyssna på lite musik i pauserna [corinne bailey!] inte ofta..mor därhemma ville ha lite nytt ..får se vad man kan fixa till..Berra Skifs kanske? :)

OC avslutning igår på tv..oo..måste se säsong fyra snart..*haha* inte bra att fastna sådär:) kom fram till att vi har för lite tid till att kolla på film och serier i allmänhet idag..kanske blir lättare efter jul, hade bara skola på onsdagar då ;) najs *mohaha*

bjuder på en bild av lilla kakan i ett hav av godispapper, vi har trots allt rätt kul ibland ;)

*hohooo*

December vågor

Hmm..va toktrött igår eftermiddag, skulle sova men blev att se Cars istället..bra film fax, mycke historia i Route 66:) efter det va det dags för att sova..om man inte stött på brorsan på msn, skickade länken: http://www.aspworldtour.com/triplecrown/  Surfning från hawaii, han satt 40min bilresa därifrån..*hmmm* lagom sugen man blev..nä, men kul att sitta härhemma oxå:p

Så va ännu tröttare idag när man smet iväg till skolan. Åkte på att redovisa vårt case idag oxå, lyckats undslippa det de andra två gångerna då det lottas vilka som ska köra en pres..gick hyfsat, född talare lixom *haha*

Knegade efter det, och för första gången fick man cred för sin cappucino, men som ni vet är en kunds åsikt lika mycke som 100 eftersom alla inte säger vad de tycker :D..vet dock inte om det är så häftigt att sitta å grovhångla i soffan på allmänt ställe [rätta mig om jag har fel :p] Sen ville Pauline att jag skulle flörta med tjejen..*haha* hade vatt fint det:)

så nu sitter man här, nyrakad [ger den lena barnrumpan ett ansikte ;) ] och spanar surfning..jösses..sicka vågor :) sköna kommentatorer oxå..tycker att ni ska spana in det lite

en dag imon oxå..soft :D

Fett ös!

∑ av helgen kan sammanfattas med ett ord: Glädje :) man glädjs liksom för lite. Vart lite bitter i veckan, allmän bitterhet dock.sånt som går i cykler..men när jag stod i duschen med Mraz på högsta volym inifrån lägenhet igår efter jobbet så va jag glad. Varför? vet inte, skön musik, kul jobb och sköna kompisar. Ungefär så :) skulle ju träffa mabbe,adam och jossan på kvällen oxå..och vilken överrasking, Sara [aka Mabbes nye flicka] va med..hade inte en aning om detta. Har aldrig träffat henne mer än en gång på Platå i linkan..en jädra kväll det [va två pojkar som fick en ny flickevän var på samma afton!fett :) ]. Hur som helst är det första gången jag träffar mabbe efter detta,, och han gör ju sig i sitt loveface :D Sara va en riktigt hyvens fröken oxå..skulle nog ge henne 4 av 5 tomtelattar [hassenötssyrup,vit choklad,dubbel espresso, mjölk och kardemumma å kanel på toppen] *haha*. Den sista latten får hon plocka på nyårsafton ute i toskinge(!) :).

Vart uppe i tipshallen hela em idag, lirat futsal. Riktigt kul faktiskt..tyvärr spelade vi X båda gruppmatcherna. Så mycke mer spännande blev det inte, är rätt nöjd för egen del dock...alltid nåt :)

Köpte min första julklapp i helgen oxå..till syrran och tänkte köpa till brorsan med, men mor påminde mig om att han kommer hem från Hawaii efter nyår..så det behöver man inte stressa med..*haha* som om jag skulle stressa? njae ;)

Nä..kanske skulle se en film härhemma, har lite att välja på nu..sista redovisningen i FMS:en imon med, sen är det tenta-p! min näst sista..det är glädje! om nåt:D det å fläskfile med klyftpotatis och bianässås :p


mohaha

Baffe Nino, the story about a badboy, ch3

I en annan del av världen, långt borta från Mahogny Hills skyskrapor och dess livligt trafikerade gator, finns andra kriminella element som bara svagt har hört talas om Mabbe Mafioso. Från den Ryska gränsen i öst till den varma Portugisiska kusten i väst finns nämligen ett annat namn med samma betydelse som ovannämnda namn har i sin världsdel. Baffe Nino.
 Föga är känt om denna man, som kommit att bli den största av de stora i den underjordiska världen i Europa och Ryssland. Rykten gör gällande att han föddes på en av Vesuvius sluttningar i närheten av den Italienska staden Neapel. Han tog sin examen i Rom med huvudinriktning Sovjetisk politik. Det var också här som han hade börjat att skissa på den idé han hade. Han insåg att kommunismen inte skulle hålla speciellt länge till. Inte som deras politiska system såg ut. Med en gigantisk byråkrati och politiska medlemmar som var rädda för att framhäva det verkliga tillståndet landet befann sig i. Rädslan för Sibirien var för stor och man ljög hellre för sina överordnade och det var det bara en tidsfråga innan hela unionen skulle falla. Den behövde bara en knuff i rätt riktning.

 Efter hans examen försvann han tämligen snabbt från världens alla radarsystem och ingen hörde något från honom på flera år. Inte förrän hans namn dök upp i samband med Gorbatjov på 80-talet. Baffe hade lyckats sätta in den där sista knuffen som behövdes på den Sovjetiska jätten. Under åren mellan hans examen och kommunismens fall hade han lyckats bygga upp omfattande kanaler bland de sovjetiska partimedlemmarna. Detta gav honom, när väl landet nu föll, stora möjligheter till att komma över enorma vapenförråd, oljefält och andra naturrikedomar. I det kaos som uppstod nu när Sovjetunionen upphörde att existera använde sig Baffe Nino av sina kontaker för att skaffa sig inflytande i det framtida Ryssland, med alla sina nya små länder. Han hade iochmed detta hade han skapat sig en oerhörd stark position bland världens makthavare. Trots det kände väldigt få till honom.
Detta ändrades dock när en missnöjd medlem av hans grupp hoppade av och aviserade hans närvaro för omvärlden. I slutet av 90-talet försvann en hel by från den tyska kartan. Byn hade varit födelseorten för denna medlem och som straff för hans svek hade hans by, familj och vänner fått sätta livet till. Det är väl förmodligen enda gången man sett den sovjetiska attackhelikoptern Mil (Mi-24) i aktion på tysk mark. 

Nu upphörde spåren av den ryktbara Baffe Nino och endast ett fåtal har sagt sig kunnat identifiera honom. Men inte ens dessa få verkar ha en gemensam uppfattning av hur han ser ut. Det senaste som har kommit fram är att hans namn dykt upp på en klubb i Mahogny Hill. Vad betyder det för Mabbe Mafioso, vet han ens om det och vad betyder det för resten av den Nordamerikanska kontineten? Eller är det som Daddy D tänkte, när han kom upp till sin säng till slut och slöt ögonen. Ett rykte, bara ett rykte som uppstod när någon ville impa genom att kunna hans namn, Baffe Nino. Är det så enkelt?

Daddy D:s diary

Visst, inte alltid kul att ha sin lya längst upp på kullen, men va sjutton, bor man i Mahogny måste man bo längst upp på kullen. Jag menar, "D de la casa" hade inte kunnat legat nere i dalen, hade varit helt fel! Men kvällar som denna är det väl lite jobbit, även om det till viss del var självförvållat. Har bilen inne på service (den gamla firebirden kommer att flyga som ny sen) och bussen hem missade jag precis så jag får helt enkelt gå.Va jag och Sam kvar i baren och OneEyes möte med Mafioso ikväll drog ut lite på tiden, så kunde inte slå igen portarna förrän lite senare än vanligt. Vet inte vad de disskuterade, men Mabbe verkade inte alltför nöjd över sin vän Oscar.
Sam sa att hon tyckte att de hade snackat om nåt som gått snett, men mer vet jag faktiskt inte. Mabbe brukar fylla i luckorna åt mig om jag undrar nåt, men denna gången ruskade han bara bittert på huvudet. Får ta det lite varligt med honom frammåt kan tänkas, misslyckade uppdrag är inte ofta han har, folk har liksom lärt sig att inte misslyckas runt honom. 

För övrigt va kvällen på 4D en rätt vanlig kväll, Mabbe kom in runt 18-tiden med sina compadres. Sköna killar de där tre. Mabbe kallar dem för Un, Dos och Dres..tydligen nån billig skitfilm han hade sett "starrin" Ice Cube som nån sorts tjuv på Mars. Du hör ju, den kan inte varit bra! hur som helst så ville Dres senare på kvällen bjuda de andra två på mojito kvällen till ära, så medans jag stod där och mosade limen kom Oscar och Mach1 in på stället, Mach1 kom fram och ställde sig i baren och snackade lite med Sam medan Oscar gick direkt bort till Mabbe. Resten är redan berättad.

Det positiva med att ha en halvtimmes gång hem till lyan är att man hinner tänka en hel del, ikväll hade de även tänt arenan i backen på väg upp. Ser rätt maffigt ut där den ligger inne i parken på sluttningen och lyser upp hela himlen, nästan lite symboliskt. Men kunde inte släppa Mabbes ansiktsutryck när han slängde igen dörren efter sig, verkade till och med som om Mach1 verkade orolig där han stod med sin cola. Får ge honom några dagar så får vi se vad som händer, verkade vara lite allvarligt. Vi får helt enkelt vänta och se.  Förresten, glömde att skriva att Sam, ja du vet en av bartendertjejerna på jobbet som jag nämnde ovan, hade träffat en kille ute förra helgen som inte tillhörde nåt av gängen i Mahogny. Ryktet sa Baffe Nino! Vet inte vad jag ska tro om de här två enskilda sakerna. Hmm. 

Nåja, sovdax dagboksbeatch! cu

Mahogny Hill, ch:1

Vic Victorious slog upp ögonen och blickade ut i rummet han befann sig i. Rummet var sterilt, inrett med en enstaka stol och med en svag doft av desinfektionsmedel som nådde hans näsborrar. Han kände inte igen rummet och mindes inte varför han var här. Han kunde ana att det varit något som gått snett, främst på grund av den olidliga smärtan i magtrakten och hans vänstra axel. Vic såg plötsligt en rörelse i höger ögonvrå och en röst som sa:

- Dags att sova lite igen pojken.

Genast började bedövningsmedlet pumpa runt i hans ådror igen och innan Vic föll in i sömnens famn kände han ett par små lena händer över hans panna och av någon anledning så kände han sig trygg just där och just då, trots att han inte visste vad som hade hänt eller var han var.

 

Victor Victorious kunde i det ögonblicket knappast ana vad som skett med honom, eller vad han skulle komma att försöka göra med dem som hade försökt eliminera honom. Det hela skulle ha varit ett rutin jobb för mannen som fått uppdraget att, så att säga, svepa bort Vic från jordens yta.

 

I en annan del av Mahogny Hill öppnade Oscar One Eye dörren till sin lägenhet och blickade ut från sin 30:e våning ner på staden under hans fötter. Syntes gjorde de taxibilar som alltid susade fram och tillbaka, som vanligt var det också en del sirener i luften. Staden var väl inte direkt känd som en lekplats för barn, mer som en stad där en strikt hierarki styrde och där var man visste sin plats. I alla fall var detta sant om man rörde sig i de kretsar Oscar höll till i. Kretsar som i toppen befolkades av bland annat han själv. Som Mabbe Maestros högra hand kom nämligen respekt och privilegier som ett brev på posten. Bland annat denna lyan som tillhört en person längre ner på stegen och som inte riktigt skött sig som han borde, vilket resulterat i att Maestro hade berövat honom hans sociala ställning och svept bort den röda mattan för denna man. Det var detta Oscar gillade om sin uppdragsgivare och nära vän, det var nämligen inte ofta Oscar fick göra själ för sitt smeknamn (han var grym på skjutvapen) utan oftast räckte det med den rena förnedringen och att alla ens tillgångar (pengar,kvinnor och status) gick förlorade för de som inte skötte sig. Säkert hade en hel del av dem Maestro fryst ut genom åren hellre föredragit en tacksam död än just denna förnekelse till livets goda. Så på det sättet var Maestro grymmare än sina jämlika maffialedare på andra platser runt om i världen som Oscar hört talas om, där av den djupa respekten för den man som gett honom det goda liv som han trots allt hade.

 

Oscar hade dock annat att tänka på än att känna sympati för någon som inte skött sig, han hade själv nyss misslyckats denna kväll. För om han var Maestros högra hand så var Victor Victorious en näst intill lika viktig man för Maestro. Det var nämligen han som verkligen satt på två stolar i den här staden, trots att väldigt få kände till det. Vic hade nämligen en betydande roll i stadens polisiära styrka samtidigt som han var god vän med Maestro, en vänskap som räddat Mabbe vid ett okänt antal händelser.

 

Oscar har genom erfarenhet fått lära sig att inte tro på rykten innan han själv kolla upp om det stämde, men just detta rykte var lite för hett och lite för farligt för att stämma så Oscar hade inte riktigt kunnat verifiera det men till slut varit tvungen att agera. Det gjorde nämligen gällande att en snabbt uppgående utredare på internutredningen Vice bland snutarna, en viss Marcus hade fått nys om Vics dubbelsäte på något förbannat sätt och haft tillräckligt stor stake för att börja rota i det. Han hade även ett smeknamn: Marvelous som myntats sedan han på polisskolan lyckats avslöja räv och rackarspel mellan lärare och elever på skolan.

 

Ryktet gjorde gällande att en del av Marvelous utredning hade snuddat vid tanken på att Vic inte var helt fläckfri i sitt arbete som en av de som ska hjälpa allmänheten. Visst hade han synts i sammanhang med Maestro några gånger, men inte mer än att bara vaga rykten hade uppstått. Dessutom var det väldigt få som hade tid och mod nog att rota i sådana saker. Ända tills nu vill säga.

 

Oscar letade upp sin mobil och tryckte 2 och ”yes” snabbnumret gick till:

- Marcus speaking, whats up beach?

Oscar garvade lite för sig själv, han hade varit orolig för att Mackan sovit, men så va tydligen inte fallet.

- Ey, Mack one! Vad pysslar du med?

- Sitter hemma i lägenheten

- Ensam?

Oscar hörde hur Marcus skrattade lite, precis som om någon kittlade honom.

- Mm, kanske inte ändå. Men vad du och din polare än sysslar med får du ta dig hit, har en dålig känsla av skiten ikväll och jag måste ner till 4D och snacka med Maestro

 

Oscar hörde hur Mack tydligen puttade bort någon i sin närhet och rätade på sig från sitt tidigare horisontella läge

 - Vad snackar du om One Eye? Finns det en möjlighet att idioten kom undan?

- Du vet väl vad jag sa till dig på vägen hem? För första gången är jag inte säker på att jag fick honom och jag vill att Mabbe ska få höra det från mig innan han hör det från någon annan.

Visst är vi blodsbröder, men det är jäkligt dumt att undanhålla något, kom ihåg: våran familj bygger på uppriktighet och ärlighet Mackan

- Kom inte och snacka som om jag inte vet vad som gäller Oscar, men om du vill ha sällskap ner till 4D får du ge mig en halvtimme. Som sagt, ärlighet och uppriktighet gäller, så jag måste bjuda tjejen här på vad jag lovade henne innan, efter det kommer jag över


 Oscar tänkte säga något men han hann inte, Mackan hade redan lagt på luren och vad Oscar visste förmodligen också redan dragit till sig vem han nu hade där och börjat köra sina manövrar. Han kunde inte låta bli att le lite åt sin kompis ändå och medan han hållde upp ett glas whiskey till säg själv och gick ut på sin balkong med den alltmer avmattade trafiken nedanför sig så tänkte han på Marcus, eller Mack one som han kallades på grund av att han sedan han varit liten alltid haft tempo i kroppen och det var väl det tempot hans sällskap strax skulle få känna på. Han gillade det mesta som va litet och snabbt Mack one, allt från sportbilar till snäckor. Positionen i Maestros hierarki va chaffis, han var helt enkelt grym bakom ratten. Oscar har känt Mackan sedan ett gäng år tillbaka och hade ofta kommit hem till honom och funnit honom med att titta på biljakter från olika filmer. Favoriten, visste han var jakten från filmen Ronin. Det hade till och med gått så långt så att Mackan hade försökt sig på att köra samma sträcka på riktigt som i filmen, men han hade gett upp efter att han fått reda på att biljakten hade spelats in i flera olika städer och därmed var den inte riktigt så sammanhängande som i filmen. Oscar skrockade lite åt minnet när det knackade på dörren. Han tittade på klockan, visaren visade tjugo över tre på morgonen.
- Det är bara jag beatch
Oscar gick fram till dörren med whiskeyn i handen och öppnade för sin polare
- Det gick snabbare än en halvtimme mannen. 
- Tja, du vet vad de säger om mig mannen.Oskar log lite.
- Jo, jag vet.
- Sticker vi direkt eller? Man vill inte lämna henne ensam därhemma för länge förstår du
Oscar drog i sig den sista whiskeyn och slängde på sig jackan och följde med Mack ner till hans bil.
- Så du tog den gamla 911:an idag?
- Ajjamen, den fanns nära till hands, svarade Marcus och blinkade.

Oscar förstod varför när han satte sig i, dam parfymen hängde fortfarande i luften och han var tvungen att kasta bak ett tunt linne från passagerar sätet. Oscar bara tittade på honom och när Mackan la i ettan och drog iväg till boxermotorns härliga rytande skrattade båda.


 4D eller, Daddy D:s Delicous Deli som var dess fullständiga namn var tvärtemot vad namnet antydde en bar av gammal gott engelskt snitt, anledningen till att det ändå döpts till deli var att den just hade varit en deli innan, drivet av en gammal omtyckt jude. När han dog köpte Daddy D loss det från hans familj och för att hedra Ibrahim som han hade hetat behöll han deli i det nya namnet. Det klingade dessutom bra med fyra ord på D, även om det inte var många som orkade säga det.....

Hur började det?

Midsommar 2006, Mackans stuga..

Strömberg och jag går runt och snackar och kallar varandra saker, detta har iofs pågått en tid då vi brukar dryga oss lite i telefonen..han börjar kalla mig daddy delicious, jag svarar med att kalla honom mackie marvelous

under midsommarafton, eller rättare sagt dagen efter, börjare vi även benämna mabbe med mabbe mafioso och vi ger vicke namnet victorius..namn som hämtade ur en serietidning? mm, nåtsånär anser jag och tänker att de borde alla bo i en stad..Mahogny Hill..och på den vägen är det :)

är kanske lite slö med att skriva nya stories, kanske kan detta sätta lite press på mig:)

Lyxchoklad:)

fick bli lite varmchoklad såhär på kvällskvisten, ren choklad som man smälter i mjölk under omrörning i gryta naturligtvis..något annat är inte gott nog..smakar..delicious *skratta*

lyckades glömma det enda jag hade med mig hem till vmo häromdagen oxå, nesessären..minnet tyckte väl inte att det va necessary helt enkelt..*höhö*

Mm..ska sluta;) För övrigt undrar jag vem som snodde den här veckan, fredag imon ju..märklit. Dock hunnit modifiera mitt ansökningsbrev så ska skicka min första sökan imorgon..*wee* men när jag snackade med snubben ville han mest ha erfaret folk..hallå? jag då..jag vill med:) får se vad dom säger

känns bra att polarna tagit till sig av sina y-barnsnamn..Baffe presenterade sig som Benny innan, känns skönt att ha lite inflytande ibland :D

För övrigt tänkte jag publicera Mahogny Hill på nätet under en egen blogg här på sidan, så att alla kan läsa:D skriver lite info om den där..tjo


Dags att täta hålen

Gaahh! har ont i tossingen igen, mm..jag klagar lite. Kanske en klagoblogg ikväll? Mest för att lixom:) Å andra sidan finns det inte mycke att klaga på [utöver väder, tossing, elräkningar, skola, tvungen att plocka bindor från eddys(hund;) ) mun som han tuggade på]. Allt är lixom prima helt enkelt..sitter med fötterna i fotbad för 17, skönt som rackans:)

Började kolla på hipphipp igår oxå :) bra skit det! ["är det en get?"] .Grymt!

Dagen har varit lugn annars, fått rätt mycke gjort fax. Startade vid 0800. Tog bussen till skolan idag då jag va tvungen att raka mig. Såg mer eller mindre farlig ut [ev. bara löjlig] . Så jag insåg att jag inte hade tillräcklig framförhållning för att hinna gå upp i tid och sen gå till skolan. Bussen gav mig 14 minuter extra..bit av kaka säger jag! Drömde att jag sprängde en avdelning på sjukan inatt oxå. Hmm, är det Grey´s anatomy som smittar? bara sett två avsnitt dock. Är kluven! sjuk verklig dröm, hade riktig ångest för det när jag vaknade..inte alls bra *haha* sedan fixade jag å Pete färdigt vår del av case C oxå. en tyngd lämnade axlarna. känns enbart positivt:)


såg dock inte lika risig ut som efter tre veckor utan rakning i NZ ;) Jag å Mackan, aka Sonny, aka Mach1 efter att vi simmat med delfiner utantör Kaikora :D 

hemma i vmo ikväll igen, tränade fotboll innan..funkade illbra, lite ont i högerhöft bara..det ärännu ett tillfälle då man hade viljat stänga av gravitationen, när man kastar sig på hårda golv..aj, ont att landa ibland:( inte samma fallteknik åt vänster som höger heller, höger höften brukar vara rätt illa däran *haha* [obs!viktig info :p] Tipshallen i Jkpg på söndag 15:00 kom å titta;)

ciao

D vs. Backen 2-0

Vill oxå ha lägenhet, jobb, bil, sommarstuga, båt, rymdskepp och en egen måne..men tills dess får man sitta i skolan, 8-19 idag. [ni tror att jag är bitter?] Shit, vad tacksam jag är..sitta med sköna lirare och komma fram till att om vi vore y-barn så är jag tydligen en Lenny, Kakan en typisk Ronny och vem kan vara en bättre Sonny om inte Mackan? [aka Mach1] . Baffe? haha, precis..Benny upp i dagen...:)

Proggade lite idag oxå, va längesen och trodde aldrig jag skulle få någon större nytta av Ada:n, hade visst fel:) jag och Pete regerade i programkodsträsket*haha* Blir för övrigt en lagom vecka, hem imokväll,träna..besöka tandläkarn på ons. igen! [kanske lite digitalröngen! ;) ] Kneg på lördag mä Kakan, fina fisken det..leka lite barista är alltid lajbans:)

Julpyntat lyan oxå! eller, morsan julpyntade den på distans kan man kanske säga. Skickade med en stjärna upp:) Kalla mig trångsynt, men har svårt att lägga pengar på saker man använder 1 mån om året [hmm, bättre att lägga pengar på skidsaker, 1vecka/år :p ].

Stjärna
Rätt fint!


damn! varför så sent :/

Har kommit in i ett jäkla filmstim nu! kom hem från casa de la Petär precis, typ. Sett följande filmer idag:

  • Accepted
  • Beck - skarpt läge
  • My super x girlfriend
  • Bad boys 2

och i veckan har det även, utföver de fyra tv-serierna jag följer: Prisonbreak, Daybreak, Heroes och Jerihco blivit James Bond - Casino Royale, Pirates of the Carrabiean 2 och Crank..Hmm, 7 filmer, ser inget dåligt i det? Har även ordnat fram Solstollarna, säsong 1&2, OC säsong 1-3 och alla Hipp Hipp - avsnitt..frågan är när man ska hinna med skolan ;)

Blev tyvärr inge kebab idag:( kom hem till casa de la Petär efter fikan och de hade redan smällt varsin pizza [orka sitta ensam med kebab och bli tjock] fick lite rester dock, men lax-pizzan skippade jag, käkade tillräckligt med lax igår :)..

btw, snodde den här syrran..hoppas du överlever;)

tomte

Skola imon vid 8,blir lajbans att komma upp tills dess:/ börjar veckan med att vara toktrött [Bra D!!]..kan bara bli bättre ;)

"ta lax, det är dyrt"

Kvällen slutade på mc åkes, sällan en cheddar cheese-dip smakat så najs som igår. Jo, vi va på julbord igår, men det va ju innan fyllan..hinner hända mycket under tiden som gör att man blir sugen på mer mat ;)
Knut och D på donalds, gentilt som han brukar säga:D

Eftersom jag nu inte varit på julbord så visste jag inte riktigt vad den här nya upplevelsen skulle leda mig. Speciellt nu när jag hade lagt luggen åt andra håller [höger]. Det visade sig dock att ett julbord är ungefär samma sak som när man har julmiddag hemma hos släkten på julafton. Det va lite större bara, lite mer lax typ..och luggen hittade sin väg ut ur rödbetssalladen den oxå sen. Ett bra spektakel helt enkelt. [syrran! du kunde klätt ut dig till ett julbord, det är frosseri om nåt ;) ]

Bidde en snabb runda förbi Bishop först innan vi hamnade på Twin som vanligt [been there, done that]. typ.

Slängde igång lite Mraz precis, Reas har fått mig att förknippa honom med Ungern för resten av livet skulle jag tro:) illa fin kille helt enkelt [både Reas å Mraz:) ]

144698-4

Lite backflash bara:)

Nähä, dags att ta tag i livet igen, fika med Kakan i görningen, en frulle innan dess dock. Å sen snackade Knut om kebab ikväll...sweet;)