Till söder vi åker

Ojoj..spännande va det igår! H O C K E Y Hockey!  En bild säger mer än 1000 ord :D

image60

Det gick vägen iaf. Härlig känsla att stå i klacken, en vild eufori(?) blandad med smärta i fötter och rygg. Kanske tur att man inte går så ofta? ;)

Ska till Danmark strax. Träningsläger för hela slanten. Och D har dragit på sig nån sorts sjukdom. Ska smyga med den så länge jag kan:) Jag och Kan-Yang. Sååå tighta;)

Vill gratulera syster yster oxå för att hon vågade skajjdajva. Trots allt, rätt långt ner till marken:)

image61

Inflyttningspresent

Just det ja..skulle publicera presenten. Såhär fin va den:


 

image59

4 Kg godis..inte mycket som lämnades kvar när vi åkte idag ;)

Najs bitté

Var som sagt i linköping i helgen. Hade tänkt festa hela helgen lång. Men fredag gick fetbort. Efter några öl blev de där vuxenkillarna med jobb tokkomiga, så blev film och tv-spel hemma hos mabbe iställe :)

Bobban kör bil..*öööön,ööhrn* låter den

Lördagen tillbringades på stadens gator och torg, bolaget besöktes och det chillades kopiöst i solen. Toknajs väder på östgötaslätten för en gångs skull, inte ens vind:)

Fina killar i fint väder:)

Hela kvällen kröntes med en hejdundrande fest där det intogs öl,vin och kex. Men en av de stora behållningarna stod ändå kakan för som fick sitt bröst vaxat. Men eftersom jag är ansvarig för innehållet på denna blogg kan jag inte publicera den instruktionsvideon vi gjorde. För hemska bilder helt enkelt;)

Avslutade helgen med ett besök på braehus. Tog lite stekarkort och sen åkte vi hem :D


Parlamentet och film på tv nu. Naaajs kväll ;)


Egna handskar!

Ni som inte är intresserade av målvakter i allmänhet och målvaktshandskar i synnerhet kan sluta läsa nu.

Ni andra! Ohh..Shit..kolla här:
image54
http://www.newstore.just-keepers.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=NGG

Svart insida OCH namnet på remmen *mohaha* mycke mer hajpad blir det inte i målvaktsvärlden, men ack vad tillräckligt det är;)

Vilket namn jag skulle ha? D #1 givetvis;)


Släpp fångarna loss, det är vår..

..och därför ändrar man sin sid-layout. Detta kändes lite ljusare, lite mer vår. För nu blir dagarna bara längre och längre! och i helgen ska klockan vridas fram, alternativt bak en timme! :D

Därför ger jag er här, min skapelse: Tidvisare bland rosenblad

image53

ps. detta kort har ett systerkort, kallat "biskvie bland rosenblad"  och som publicerades för ett tag sedan, ni hittar det här:
http://dlicious.blogg.se/2007/february/day-of-today.html

Catchaser

 Eddy råkar vara mindre förtjust i katter, så när han får syn på en utanför häcken skyr han inga medel för att se ståtlig ut när han skäller ut kissemissen :D



Lunch med Vicke, Elin och Mach1 snart. Ska bli kul att träffa GBG-paret igen:)


                   

Ojoj, läckert..

Jag snackar om två saker, dels serien jag och mackan började se på igår. The Black Donnellys! Cool miljö, sköna snubbar och najsiga scener.
image49
http://www.nbc.com/The_Black_Donnellys/

Lätt värt en titt. Några avsnit av det i mackans soffa tillsammans med hans färskpressade juice gjorde susen igårkväll. Mach1, inte bara en levande tempomaskin utan nu även juice-maker..många strängar på lyran har han grabben.

Det andra som är minst lika fint är att idag är dagen då nya handskar ska hämtas ut. Lite sådär pojke på julafton stämning faktiskt;) Plockar ut ett par svarta Uhlsport, Excel Brilliant SUPERSOFT. Ni hör ju själva. Rätt heta! *mohaha*
image50

Sen bär det av till Lnkpg! gött!

En värld utan speglar

Visst hade det känts kusligt. Att inte veta hur man ser ut. Som det där kortspelet ni vet, när man sitter med kortet i pannan och ser alla andras men inte sitt eget. Det hade även tagit raggningen till en helt ny nivå.

-Faen, varför får jag allid nobben
-Haha, du skulle se hur jäklig du ser ut                              

Å andra sidan hade vi aldrig fått saker som t.ex. Sagan om Snövit :(



På tal om annat så jag nu med i aktiemarknaden, efter många om och men, har även blivit kallad till ytterligare en intervju (inte Stigs faktiskt;) ) och jag ska åka med all(h)as våran Y hem till vmo om en timme. Den lediga dagen leker helt enkelt.

Ps. Serien "The Black Donnellys" verkar rätt hajpad;)


Hör ni tystnaden...

...tystnaden efter att den sista tentan lämnats in. Hur man för sista gången plockar ihop sitt studentleg och miniräknare och med högburet huvud går och hämta sin väska och jacka. Kvar sitter de själar som vill suga på den sista tentan in i det sista. Stackars satar tänker jag när jag går ut genom dörren. Funderar lite över hur detta ska firas. Inser att möjligheten till firande är begränsad. Får fira ensam. Hmm. Kanske som tentan som underlägg? Jag ger er här, i bild, min version av ensamt tentafirande:

image47

Sussa sött D

Yes. Jag är på god väg. Men först tänkte jag skriva lite.

Hamnat i ett litet p3 träsk för tillfället. Mycke p3 blir det på dagarna.  Och nu är det p3HipHop. Sköna snubbar det där :D annar är ju christer helt underbart. Hans röst regerar :p

Vann! image45 vs. Rydaholm. 1-0. D stängde igen butiken ikväll, med mycket god hjälp av sin backlinje och ett oerhört uppoffrande spel av hela laget. Hayyan gjorde en stormatch på mitten. Sweeet. Ska bli riktigt kul att spela iår fax:) snart träningsläger osså. YEA!

Hmm..måste köpa inflyttningspresent till Mabbe. Vet vad vi ska köpa, men det måste ju göras oxå. Kanske tors. eftermiddag *mohaha* vi har värsta idén. Kommer en bild efter helgen:)


-Sweet Dreams D
-Thx D, u 2
-Take care, ciao

sista dagen före, 4ever!

Yes! onsdag imorgon, min sista tenta forevva evva, for never ever..som Andre 3000 säger:) så, nu sitter jag hemma i vmo, efter ett kort läkarbesök och pluggar in det sista:)

ahh..just det, ska spela fotboll ikväll oxå, match mot rydaholm. Spännande värre. Nästan lika spännande som när JAS-planen flyger över huset idag, typ några 100m upp bara och det nästan skorrar i fönstrerna! Gahh* vill oxå flyga. Å andra sidan va jag å kakan rätt grottmänniskoaktiga igår när vi köpte en grillad kyckling att dela på, slet upp den och käkade den med händerna. Testosteronstinna killar efter gym blir sånna. Kändes härligt.

image42
*brummbrumm låter flyplanen


Nu vet jag hur man gör ensilageplast oxå. Va på ett företag igår som tillverkar. Stooora maskiner. Tillika coola maskiner. Haha.

Förra veckans prestation, och för första gången nånsin läste jag ut en bok på ett dygn. Dennis Lehane - Svart Nåd. Grym! Patrick McKenzie är tokcool. 5 bollen i burken av 5 möjliga! Sa jag att det samtidigt va tenta-p? ;)
image43

Linkan till helgen! Festas ska det och segercigarren ska rökas. Be there!

Tors dag idag

ojoj, Babylon Zoo med Spaceman på MTV nu, det är nostalgi. Alternativt onehit-wonder, alternativt både ock :)

som någon kanske lagt märke till har mina timmar framför datorn minskat väsentligt allteftersom solen lyser längre på kvällarna. Vet inte om det finns något samband, mest en märklig tillfällighet kanske:)

Har fortfarande inte fått reda på om jag fått jobbet heller:( de skulle hört av sig igår, men icke. Får ringa och fråga snart..behöver få veeeta! Hade varit najs med att få börja jobba redan nästa torsdag isåfall. Tyvärr skulle väl det leda till att min tid i jkpg börjar leda mot ett lite för tidigt slut :( Gillar ju trots allt stan och människorna här :)

Hade skönhetsdag igår! massage och klippning..haha..jag ser såå färsk ut så det finns knappt ;)

Pluggdax..livets kanske sista tenta på ons. vill gärna spika den oxå:)

"Mode är en form av fulhet som måste förnyas var 6:e månad" - Oscar Wilde


mackaroner och köttbullar

sägs att det inte händer så mycket i mitt liv..

för 17..jag steker köttbullar! låt mig va ;)

club caj, jag säger: låt gå för dn här gången...:) aight!

Slask slask

Hmm..hade man haft lite hallonextrakt så hade man förmodligen kunnat göra världens största slush puppie av all jäkla snö som ligger och slaskar på gatorna. Och jag som inte har nån impregnering till skorna! Tufft liv man lever ;)

Sov hemma i vmo inatt och vid 07:32..riiing...riing. Va 17 är det frågan om tänker jag, nyvaken.
Svarar:
-Daniel
-Ja dä ä slaktbilen här. Skulle hämta några stutar
och sa att jag skulle ringa när jag hade ungefär en havtimme kvar
-okey...
-Så..nu är jag snart där
-ok..det fixar vi

Första gången man blir väkt av dödens lastbilschaffis. Spännande :D För övrigt tog mina farbröder hand om stutarna. Jag skulle ju till jkpg:)

Va på ikea nyss. Köpte på order av mackan 3st pallar. Jättefina :)

pall
Jobbdax strax, å sen hem till vmo med päronen som kommer hem från sin resa. Kulkul:)

"Hellre en latte i glaset än två på golvet" - Shakespear