Le Eddy

Helgen kommer tillbringas med Doggen hemma i Vmo. Mor å far ska ner med syster till köpenhamn för avresa till australien, så nån behöver sköta om Eddy under helgen. Thats me:D så, tänkte mest bara presentera honom lätt:
eddy2
eddy1
Eddy, snubben som ligger på gräset och håller tjurarna borta från gräset. Killen som inte gör så många knop hemma mer än blir glad när man kommer innanför ytterdörren. Ibland behövs det inte mer. En fin kille helt enkelt:) lite som mackan, kakan, y, baffe, mabbe, adam, strömberg, vicke, munken, peter, erks, tiny, kotten, knut, per....fast hund :D

fotboll idag, hemma i vmo. gick hyfsat. Sådär lagom kul att spela på så pass stor plan som vi ändå hade idag. Att va keeper ger inte så mycket då. Får mest bara skrika. Jobba på min attityd helt enkelt. Nog så viktigt:)

sovdax! upp till jkpg imonbitti igen för att sedan åka hem till vmo på kvällen*gah* men ska till thule på fre så kan lika gärna åka härifrån. närmare:) lättare att skjuta haren så att säga :D

Tjuvlyssnat.se, kanske bäst av allt ;)


Hoppade av kursen

Slogs av en tanke precis innan affärsjuridik föreläsningen. Varför stressar jag upp mig med en kurs till? behöver fax inte. Så jag gick ut....lämnade resten. Kanske framkommer viss besvikelse..men då får det göra det:)

strax jobb..fett ös. Sen kommer kakan och hjälper mig stänga för att jag ska hinna ner och träna..toksnällt av honom. Bra kompis det:)

Nähä. Dags och gå å ta sig en kaffe innan jobbet. Min andra för dagen. Käkade fax en chokladboll innan oxå *hua* så fett mycke godare än alla ballerina mini muffins i hela världen:D

Tack för visat intresse, kära medmänniska :)

Skrattar GBG-kex i ansiktet

Ibland skapar man en bild av sig själv. Ni vet, man får för sig att omgivningen ser en på ett visst sätt. En kille att lita på i vissa frågor. En snubbe med svar lixom.

Efter att ha varit i cafe och bageribranschen i ett gäng år nu, så ansåg jag mig själv vara killen med koll på kakor och diverse tilltugg. Denna bilden av mig själv fick idag ett allvarligt slag mot hela dess existens. Slaget stavas Ballerina Mini-Muffins
ballerina
 Slaget inträffade när jag och kakan va på ica för att köpa oss lite tilltugg till eftermiddags fikan. Jag hade suttit och skrivit på en planeringsrapport hela dagen, och kan kanske såhär i efterhand skylla mitt beslut på att jag var seg i huvvet. Men jag tog trots allt beslutet och jag kan inte förklara bort det. Måste stå för mina misstag.

Ballerina Mini-Muffins. Marknadsförs som ett mjukt ballerina kex. fylld av härlig nougat. Förmodligen! borde anat ugglor redan där. en muffins ska inte kunna smaka kex. då hade det hetat kex och inte muffins! men nejdå, drängen köpte sig ett paket för 28:- [eller, kakan köpte åt mig;) ] och jag va rätt uppspelt över att få se hur de smakade. Ballerina kex är trots allt goda kex, hur skulle då inte en muffins smaka!Tog t.o.m en innan kaffet. Herreguu! smakade naaada! ingen choklad, ingen nougat, inget kex..fasen, inte ens muffins! bitter.

Hur kunde jag ha så fel? bilden som mig som en kille som kan kex och kakor rämnade totalt. Hur kommer jag tillbaka?
"jag ä int bitter" :D

Ordinary monday

Nu när jag precis har avslutat måndagen kan jag  faktiskt även skriva om den. Rätt ordinar, som sagt:)

Satt i skolan mest hela dagen, jobbade på vår xjobbsplanering som ska va inne till vår handledare på ons. Rätt meckit jobb fax. inget som görs i en handvändning, iaf inte om det ska va preussiskt :D

Stack hem till vmo direkt efter skolan, va fotbollsträning på schemat. Hade fax inte problem med att åka ner idag. Vad sklle jag annars göra mellan 18.27 och 08.38 mellan måndag och tisdag? precis. inget nyttigt iaf. så kan lika gärna åka hem och träna:) MV träning oxå, blir lite roligare då:) gjorde årets räddning oxå, kul att den kom så tidigt på året :p Dock håller jag inte håller samma klass som syrran som va i gbg och tränade Taekwon-Do med landslaget i helgen...U go girl ;)

Morsan hade snackat med brorsan i Åre med, han är där och kör taxi förstår ni:) och någon hade snott hans taxi-ID..haha..Bra att ha kanske? vem har inte vaknat upp mitt i natten och kännt behovet av en sådan id bricka? :)

medan vi satt i skolan idag och la upp vårat schema för xjobbet satt vi och disskuterade om hurvida man skulle göra upp ett schema för sitt liv? Typ sätta exakta datum på när man skaffar villa, köper volvo, gifter sig(?), skaffar kids? Sen insåg vi att ett sådant schema kan va totalt livsfarligt. Brejkat med tjejen dagen du hade planerat att gifta dig. Villan har brunnit upp och kidsen tokdissar en => ångest..haha..vi lät faktiskt bli :D

"Kunskap är det som är kvar efter att man har glömt"

Festligt :D

Det va, bokstavligt talat dukat för fest igår hemma hos kakan. Här ser vi bara en del av de läckerheter som bjöds till de besökande:)
mat
Mat ja, det behövs mer än tilltugg för att få till en lyckad fest. Tjejer kanske?
kex
Det tar sig baske mig. Eller vad tycker du Reas?
tummen upp
haha* Precis!en god tummen upp på det upplägget Reas. Det va bara att hugga in på det som bjöds hemma på sjögatan. Livat blev det. Mina borttappade bilnycklar återfanns innan jag visste att jag hade tappad dem och det sjöngs, skrattades och smiskades hej villt. Robban hade fixat karaoke skivor. tyvärr hade vi dåligt med mickar så spagetteslevar och slickepottar rykte in som ersättare. Under dagens ikea besök spanade kakan in nya grepp för att utveckla nästa fests karaoke ännu mer
ny mick
å så skulle han få ett nytt kök på köpet. klockrent! :)

Det va, så att säga en trevlig fest. Hoppas alla inblandade tyckte detsamma. Har bara fått positiva reflektioner än så länge. Så kakan, tar vi en ny snart? ;) behöver ju festa in februari kanske? en månad närmare sommarn!

Nähä, ny vecka imon. Börjar klockrent med att jag tvättar imonbitti. främsta anledningen ligger i att strumporna är slut :( kallt barfota.

"It's all an illusion" - The Illusionist. Sevärd:)

Name of the game: Futsal?!

Dagen skulle kunna benämnas med ett enda ord: "åkabilpåenmassasmåvägar-dagen"

Blev nämligen en tur till Hillerstorp från jkpg idag. Intog lunch på deras Sibylla-grill. Burgare å pommes tror ni. Potatisgratäng och kassler säger jag! :) Va nere och tittade till Thule en runda. Kakan skulle ändå ner pga av andra anledningar. Så jag och Kalle tog tillfället i akt att besöka vårat Xjobbs-företag. Besöket blev lyckat, träffade Carin med C som hjälpte oss att lägga upp den framtida strategin:) Volvo! [Vi rullar;)]

Den senaste småvägen kom jag precis hemifrån. Varit i Vrigstad. Haha. Sanna mina ord. Va där och spelade futsal. Denna fotbollsvariant som utspelar sig inomhus. Ärligt talat, klarar man inte mer än 1-1 mot Ohsbruk är man inte värdig att gå vidare från gruppspelet. Precis vad som hände. Det är en mäktig känsla att spela x mot ett lag som har tränat en gång ihop sedan oktober, medans vi typ har kört non-stop sen innan jul. Ni borde testa nångång;)

Fick ytterligare kritik idag för att bloggen tydligen är för intern! *Gah* ni begär för mycket av mig. [eller är det bara du som gör Skorpan? :D ] men ok. jag ska försöka jobba på det. Har jag rest mig ur askan en gång ska jag nog kunna göra det en gång till;)

FEST imorgon, chillchill! ;) kan bli lajbans med karaoke :D


Särimner, vilken gris

3 472 221 / 2 815 376

= 1,23 kommentarer per inlägg ska det alltså finnas. Hmm. Ligger kanske aningen under det. Är man mindre värd då? Speciellt nu när jag börjar få kritik för bloggen. "för skum", "för intern", "för lite porr" och "för lite bilder". Men som den fågel Fenix jag är så grämer jag mig inte. Jag tar till mig kritiken och lyfter upp ur askan. Ingen är väl sämre än man kan bättra sig? :)

Har läst ut min bok nu! efter diverse sträck- och tågläsning är den nu avklarad. "konspirationen mot Amerika" va namnet. Philip Roth författaren. Man får i boken följa en ung Philip som är ett barn på 8 år i en judisk familj under en eventuell verklighet under andra världskriget där Hitler-sympatisörer Charles Lindberg (han som flög ni vet) har blivit president på grunderna: Inget Amerika i kriget. Det blir, så att säga. Tuffa tider för de fyra miljoner judarna i Amerika.

Boken är fiktiv ifrån det att Lindeberg säger ja till presidentkandidat posten. i verkligheten tackade han nej. Annars balanserar boken mycket på riktig fakta och fiktiv berättelse. Helt klart läsvärd. Den beskriver på ett rätt kusligt sätt hur enkelt människor skulle kunna ha manipulerats och verkligeheten så som vi känner den hade kunnat vara annorlunda:) *wee*

För övrigt är det en fråga som plågar mig. Alltid när jag ska låsa upp ytterdörren härnere på Dalvik. Hur långt efter ska en person vara för att man ska hålla upp dörren för denne?till saken hör att man måste låsa upp med nyckel. ökar avståndet när det är kallt ute?`tror att jag brukar köra på runt 10meter. Någon som har andra förslag? skulle behöva reda ut detta:)

och nu bilden: D i barriärrevet ;)
have

"I got a monster in my closet"

Sista spiken i

utdrag ur loggboken den 24 januari 2007...

"..ätt! sa hon. Började förstå att det där med avtalsrätt inte va något man bara lekte med. Lekte som man sett barnen göra i pulkabacken utanför kakans fönster när man suttit och läs.."

efter detta händer inget väsentligt i loggen, D kommer till jobbet där han träffar P & I. Populärt kallade Pi-brudarna. D fortsätter:

"..kom dom. Star och Butterfly. Det var Stars namnsdag idag, vilket skulle fira som det anstår en stjärna. Med varm choklad! Konfettin yrde, säckpipeplåsare pep och jonglörer jonglerade. -Varsegod fröknar, chokladen är serverad vid cafeet bästa bord. Det s.ka skyltefönstre-bordet..."

loggen beskriver sedan hur kakan och norrlänningen utan ID kom in och hälsade på deras kommande lördagsfest-kollegor. boken fortsätter:

"..aan! Kommer inte hinna. Finns inte en janne. tåget går 1827. Som tur va hade S&B hunnit avsluta sina chokladdrinkar under de två timmarna och kunde hjälpa mig med lite diskplock och bordtorkning. Hann med tåget och hem till träningen. En kall träning med mycket spel. En rolig träning med mycket räddningar, men oxå en bitter träning eftersom man alltid måste släppa in ett eller annat pga av okoncentration. Behöver karaktär!

over and out - D

och här lämnar vi hans logg för denna gången. Vi säger som de brukar nere i söder: Grüss Gott :)



Vackert vinterland, väntar på rekylen

Är man pessemist när man går å tänker på all slask som kommer sen när termometern vänder uppåt igen när man går i snön?Förmodligen.

Dagens utmärkelse: Jönköpings kommun får mottaga det ärofyllda priset "Orka skotta" för deras obefintliga snöröjda trottoarer och cykelvägar. Grattis säger vi.

Tuffa tider för judarna i boken "Konspirationen mot Amerika" av Philip Roth just nu. Sträcklkäst stora delar av dagen då andra saker man kunde ha sysslat med inte stod till buds att utföras:) Så rescentionen kommer allt närmare. Huga vad spännande för er :p

Y:s nya hobby "coola meningar att häva ur sig-dropping" gav igår upphov till den nya "I make money look good" ..dessa ord kan utan vidare även ge upphov till ännu fler, typ: "Money makes me look good" , något som kanske kan funka för mindre självsäkra killar. och för de troende har vi oxå "God makes money worthless" :D.

Kebabism. En religon som grundades av mach1 a.k.a wannabe pizzabagare, och mig [veteligen den ende som undrat vad ett kebabspett kostar inkl. kebab på citygrillen i Linkan, en mer eller mindre sen natt:) ] idag under eftermiddagen. Känns stort. Kommer att tillkänna ge er grunderna för denna, nästkommande stora religon under veckan som kommer.

"du skall ingen annan snabbmat äta än kebab"

22/1 a.k.a "det luktar löning"

Bussarna hade problem uppför backen idag, slirade lite i de gamla dragspelsbussarna. Ingenjör som man snart är, stod man och tänkte på vikten av att ha en bra och tålig automatlåda i de lägena*haha*

-6! häruppe för tillfället, snön ligger djup och det vankas träning hemma i vmo ikväll! Mmm..spännande? njae, inte värstans. Fram tills man kommer dit. En lite speciell känsla att tillhöra nåt annat än bara en högskola. Antar att det är därför man reser fram och tillbaka flera ggr i veckan. Efter att få vara någon annan än en anonym student på en skola med flera tusen studenter. Att få gå runt i skolan och skratta åt alla andra och tänka: Jag är så fett mycke bättre på att va keeper än du fat ass..*haha* man kan ta en kall försäsong då;)

-Men orka! träna i ett lag i Jkpg istället! kanske någon tänker?
Jaja, kan jag väl. Men det är roligare killar i Bor;)

Blev lite xjobb gjort idag, med betoning på lite. Folket på Thule hade inte riktigt tid för våra frågor. Bissi bissi va de tydligen. Får göra nya försök till veckan:)

Hur hade världen sett ut om Amerika inte gått in i 2:a världskriget? Och Hitler-sympatisören Charles Lindberg blivit president i valet 42? På tal om annat. Kan berätta när jag läst färdigt min tågbok. Återkommer med en rescension:D

Gårdagens hårdaste: Katie Holmes nipples i slutet på Batman Begins *haha* hade kunnat skära i glas med dom;)
Jason Mraz- Curbside prophet

Jkpg i vinterskrud, drängen i lågskor

Hmm, hade en bra inledning formulerad i huvvet innan. Glömde. :(

Helgen har gott fort. Inte gjort nåt speciellt mer än spelat fotboll i växjö. Denna gudsförmätna stad som Gud glömde. Typ. Mitt i skogen ligger den, skitväg dit och kallt å jäkligt. Men en jäkla fin träningsanläggning har dom iaf. Inget gott som inte för nåt gott med sig antar jag :)
För övrigt va min lördag värdelös sett hur händelsesynpunkter. Förlorade de två matcherna, släppte in 3 mål. Spelade poker på kvällen. Knappt en bra hand och jag insåg att det här skiter ju sig. Körde ingen add-on och åkte ut först. Spännande :D Mackan "jag träffar allt idag" Axelsson vann faktiskt hela spelet...Hurra för honom! :)

En match i växjö idag. Vann! kändes viktigt. Så kan man gå in i en ny träningsvecka med aningen upprätt huvud iaf. Hjälpte syrran min med att skriva CV [Curriculum Vitae];) på engelska sen. Jösses. Snart åker hon till Australien oxå. Vill mä! å brorsan stack till Åre häromdan.Vill mä! Själv pendlar man mellan Jkpg och Bor.Ångest! Måste sticka iväg snart! Mackan..när åker vi? Resa till Mackedonien inplanerad till sommarn dock. Stort. :)

Imorgon kan jag förklara varför jag pendlar, orkar inte nu:)


"- I bet u can suck a golfball through a gardenhose"




 


Dagen e.tors. innan lör.



dalvik -> skola -> stadens gator med kakan -> lunch med kakan -> varmchokladfrosseri med Star och Butterfly -> A6 med kakan,mach1 & Y, köttbullsfrosseri på ikea-> inflytt av mach1:s grejer i nya lyan i vmo

eller som de lite coolare killarna säger: softish ;)

dagens höjdpunkt: Få träffa kexen
dagens aktieaffär: kakans kvittning
dagens överraskning: vindkraftverk i trakterna söder om helmershus
dagens snyggaste: robban...who else;)
dagens hårdaste: Butterfly a.k.a fröken 8millimeter ;)
dagens smurf: Star a.k.a stjärnsmurfen :)

Matcher imon, spännande..:D

"-How tall are u private?
-170 sir!
-OMG, i didnt know they stacked shit that high"



 


Yes

Shit, ny blogg...redan!..men ville bara säga att jag lyckats med en dubbeldejt imorgon!. Det är de två tjejerna, låt oss kalla dem Star och Butterfly [nej, de är inte (!)i xxx-branschen även om namnen antyder annat] som ska innjuta kaffe tillsammans med D imorgon em..jösses..det bara pirrar i magen:)

Kommer jag ens lyckas somna?

Lagom dag

-Vad ska du göra ikväll då?
-Vet inte, ta det lugnt, fixa lite med filmerna, kanske se en tvåtimmare och blogga lite.

frågan är kakans, svaret är mitt.

filmen det trixades med var Cars, ingen svensk text. Men fixade. Filmen jag såg: Full Metal Jacket. Grym. Och nu bloggar jag. Jag håller ordet kakan:) Så nu kan jag gå å lägga mig.

Mycke fotboll till helgen, åker hem med mackan å bobban som är här imon, ner till växjö på lör och sön för att spela i tipshallen. Jösses..här blir ju inget festande tänker ni. Helt rätt säger jag. Men vi sparar till nästa helg istället..kommer bli kanon;)

Satte igång med xjobbet idag, kändes stort:) ringde angående en ledig tjänst idag, kändes stort. Gick runt munksjön idag, kändes viktigt. Farhågorna att bussresandet skulle överta mitt gående till och från skolan har besannats till cirka 100%. Tur att man har hurtiga kompisar:) Ska hjälpa till med analysen imon, mycket dx/dy då..kanske till å med nån Mc Laurin..längtar redan;)

"Me love u loongtime.."

Slowstarter

precis som när man har uppvärmning inför matchen måste man ta det lite försiktigt när man startar ny termin..hmm..min 8:e i ordningen! Efter det bommar vi igen den delen av livet och går vidare med det som är meningen med allt. Make that money.Iaf. i detta kapitalistsamhälle. Som Robban "Y" en gång sa: "Money never sleeps" även killen som myntade uttrycket "förgifta folk med radioaktiva isotpoer är lite coolare än att stansa plåt"..Killen är en levande utrycksmaskin ;)

FEST! inte än..soon ;)

köpte jeans idag. Finfina Replay på Brothers. Inte på rea. Riktigt köp. Är det kapitalistiskt? Dock viktigt med hög Kapitalomsättningshastighet. Då ökar ju räntabiliteten på totalt kapital. Det är ju så vi vill ha det;)

Gaah..Mackan är färdig med lyan..fick inte vara med och lägga den sista fogen i klinkersen:( men han klarade sig rätt bra utan mig..även om jag inte va mer än ett telefonsamtal ifrån;)
Golv ofärdigt <-utan fog
med fog->
 Färdigt golv

Bra det blidde!..stolt över min vapendragare:)

Skola imon! krävs sovning. Börjar min enda kurs då, Logistik som strategi..hu så spännande:D

LeeLoo, what a girl

Hantverksåret

Parkett? Klinkers? Lister? Väv? Mackan "spackelspaden" Axelsson har invigt mig i dessa, under år 2006 helt okända begrepp. Men under de senaste veckorna har det preussiska arbete som fortgott i hans lägenhet utvecklat Drängen till en av vår tid kanske bästa fästmassa utbredare. Synd att vi blev färdiga idag :D

Imon bär det upp till jkpg igen. Efter två veckor av Thule-arbete, hantverk träning och obefintligt bloggskrivande ska skolan till slut sätta igång igen. Sitter och funderar på exakt hur mitt schema kommer att se ut.Klar är iaf att bussen och tågen kommer kosta gratis! Finns risk för att promenaderna från Dalvik till stan minskar dramatisk. Funderingar råder hurvida detta kommer att påverka Daniels stadiga matchvikt på 72kg.Något tiden får utvisa.

Under dessa veckor utan bloggskrivande har det hänt mystiska saker i det annars så halvtragiska grabbgäng i vmo. En av oss har ramlat dit. Fallit i träsket. Blivit uppvirad på spinnrocken. Börjat gilla myskvällar hemma med mat och gott sällskap. Sådant sällskap ett gäng singelkillar inte kan erbjuda. Hemskt. Men ändå underbart. Vi unnar honom det. Ett tag iaf. Så länge inte vi andra skaffar någon under den kommande tiden så är det inte kul längre, då vill vi ha tillbaka honom..vi vill ju ha egna myskvällar oh inte höra om andras. Innerst inne ;)

Sonntag

8,6 suited..lessen Uno ;) för övrigt min andra pokervinst i mitt liv någonsin..kändes stort, kändes större att Uno förnekade mig äran [why, I ask u why? :D ]

stektes rätt bra igår! stekoset låg tätt i Robbans lägenhet när entrecon fräste i pannan..rätt saftiga bitar blev det! :) fem stora baginthebox av fem möjliga till mackan för hans arbete:D
kött

Har varit i Ljungby idag..lirat fotboll i ishallen därnere, mm..låter tämligen lustigt men sånna tokiga saker hittar de på i kronobergs län :) tyvärr gick det inge vidare och vid fyra tiden va man hemma i gamla goda jkpg län igen..bättre län är svårt att finna :p

känns vajjert att brorsan kommer hem på tisdag igen, hela familjen hemma i typ ett par veckor iaf..man får mer eller mindre vara glad för det lilla nuförtiden:)

hmm..snart skola, känns lite lustigt..trots allt varit hemma ett tag nu och abstinensen har inte riktigt infunnit sig än..mysko, men å andra sidan är jag inte hemma överdrivet mycke..alltid nåt kul att hitta på. Å imon ska det läggas golv nere på Malmen..viktigt!, golv är viktiga saker. Ska hålla att gå på. Minst!

Harry Bosch rules!
;)

Synd att de loosade

Sitter och lyssnar på Patience med Axl Rose..Grym låt som mackan introducerade under datumen 1-2 Juli i gbg, RW konsert och bad bland kobbar och skär va det då. Toknajs! :)

Nåväl..3,5 timmes arbetsdag idag..precis lagom. Vet dock inte varför jag är så trött. Industrijobbet tär på mig. Ändå är det lugnare än brödbilsbranschen. Skumt :/ Träffade en white-collar på jobbet idag oxå. Ni vet, en sån som kommer ner på fabriksgolvet i stiliga kläder och styr å ställer lite. Thomas hette han visst och visste vad jag sysslade med. Kändes stort ;)

Kom hem efter det och började läsa Den siste Tempelriddaren som morsan lånat hem. Funderade lite vad som hade hänt om de kristna inte förlorat det heliga landet åt muslimerna. Bottnar hela den verklighet som vi nu ser i detta kanske. Damn, skulle gett de där tempelriddarna några Apaches och ett gäng Abrahams ;) Usch..lösa världsproblem görs inte i en handvändning. Får kanske sova på saken, eventuellt skriva en D-uppsats om det. Tempelriddare är trots allt rätt coola, rätt schysst logga oxå..hade gjorts sig på ett försättsblad om man säger så:)
Temmpel

Chillchill, nattirill

Sökes: otragiska fester

Yes..började det nya året med nytt jobb. Hänger numer ute vid Monthyllan på Thule i Hillerstorp..gentilit må jag säga. Eller, mer eller mindre iaf. ska göra xjobbet där senare så känns skönt att få komma dit och jobba lite vanligt innan. Sen sitter man lite och funderar och spånar på saker man kan ta upp i arbetet. Allt känns väldigt stort helt plötsligt. Har redan hunnit beklaga mig för människorna på kontoret hur det man lärt sig i skolan inte funkar i verkligheten. Visste väl redan innan, men nu har jag fått det bekräftat:(

Nåväl, nu när ni är uppdaterade på vad jag gör under de första veckorna på det nya året så kan vi gå vidare.

Spacklade för första gången i mitt liv idag! Jösses, 2007 har verkligen gått in för att göra mig till en visare människa. Bara tacka å ta emot. Mackans lya va stället som tog min spackel-oskuld. Om inte thule nu kan anses som gentilt så va detta sannerligen det:) Firade det hela med en kebab hemma hos Robban lite senare och det är därifrån jag nyss är kommen. Fick ju glass oxå :D

Nyårsfesten ja, skrev nedan att den va grym. Och ja, det va den..men samidigt tragisk. Disskuterades hemma hos Robban innan och ommentarer som: "5 nyår kvar till 30" och "allvarligt talat" ekade i lägenheten. Anledning: Vi som råkar va singlar hänger på en nyårsfest utan några singelkex(!). Istället ser man sina polare sitta i soffor och hångla och snacka om hur mycke det ska sättas på natten.Man mår ju faktiskt mindre bra. Speciellt i dessa mystider *haha* Beatch! Vi gjorde en tyst överrenskommelse att detta inte ska upprepas:)

Nähä..sovdax nu..börjar inte jobba förrän 12 imon, ska röntga knä kl.11 på sjukan först. Den där tandröntgen gav mersmak. Mitt nyårslöfte är att under 007 röntga hela kroppen i omgångar. Vi går alltså nu vidare med vänster knä ;)

tjo

Öppen famn

007 är här..chillchill mackrill typ:D Sällsynt trevlig nyårsafton ute i torskinge igår! Skämten,maten och ölen flödade och allt va som en enda stor orgasm(?) i allmänt välmående. [Hmm..Anna, du va med oss i allt det roliga även om du mådde aningen dåligt :) ].

Utvidgade mina smaklökar igår när Mabben och Sara serverade oss risotto, jösses så smaskig den va..lätt 5 LimePanacottor av 5 möjliga. Så man skulle kunna säga att man vågade testa på nya saker hela vägen fram till det nya året.
Cred til mackan som hade med sig smällare och tjutraketer ut! Jösses vad kul att få leka lite med sånna igen..många år sedan sist:) Mycke viktigt att ha skyddsglas på sig oxå.fick 16 par när vi köpte bomblådan så man får passa på att använda dom 8)

glas144698-16
Weeee...lät det.. avskjutningsrampen kom från kvällens huvudsponsor;)

Vilket fyrverkeri vi hade därute i skogen oxå..till å med grannarna blev impade *yeah* Köpte trots allt en tårta för 800:-..då ska grannar bli impade *mohaha*

Idag händer förmodligen inte så mycke, det blåser mest så det blir svårt att få frigolitplanen att flyga idag. Får satsa på att dra ut å köra en runda med draken istället :D


Kuckeluu, välkommen till år 2007 ;)