Fredag

Klappar check

Å så va det helg. Gillar helgen. Slipper jobba och tjäna pengar. 

Det va Donald Helg som uppfann helgen under slutet av 70-talet. Som vanligt sker många av de stora uppfinningarna av ren slump. Efter några frimärken lsd för mycket missade han att gå till jobbet dagen efter. Vips så va helgen uppfunnen. 

Kommer hedra denna uppfinning med en ordentlig portion kebab ihop med goda vänner. Mysigt!

Förvåning och överträffade förväntningar

Jag hade varit hemma från jobbet i 30 min. Tre saker hände under denna tid. En av dem kommer förändra min livstil, en skapar tro på andra världar och den tredje får mig att bli skeptisk. Vi tar det från början:

Kommer hem, chill chill, D har inget att göra. Nåväl, kan väl tvätta en runda då. Eftersom vi saknar bokningssytem i tegellängan så går det alldeles utmärkt att chanstvätta. Nu är det så att jag bor i en servicelägenhet. Alla lägenheter i mitt plan är sådana, därför har jag två ingångar, en gång ut, och en ingång från en servicekorridor. Jag tar servicekorridoren till tvättstugan. Och vad står mitt i korridoren, helt otippat! Ett skåp!

Vägen till Narnia?

Helt malplacerat! Vad gör det där? Kanske mellanlagras det, kanske används det som linneförråd. Eller, så är det som jag tror en serviceingång till kungadömet Narnia :)

Väl uppe i tvättstugan har någon hängt upp nytvättade kläder. Men! De stinker pensionär/gammal människa. Hur funkar det? Dom är ju tvättade? Finns det pensionärssköljmedel att köpa under disk någonstans? Det riktigt tårades i ögonen på mig. Frätte. Läskigt!

Dock! Det största denna sedan jag startade min blogg i internetväg hände idag. Fick tillgång till tjänsten
Spotify . En musiktjänst där man streamar all musik direkt ifrån deras server. Man får tillgång till en jäkla massa musik. Allt betalas med nån reklamjingel då och då, dock bra mycket mer sällan än på radio. Vill man kan man betala 99kr i månaden och slippa reklamen. Eller bara köpa ett dagspass..perfekt för fest :D Jag är riktigt imponerad av tjänsten. Tyvärr är det fortfarande i beta stadiet, så vill man inte betala 99kr i mån så måste man få en inbjudan. Jag signade mig för ca 1 månad sen, fick svar idag. Såå..tar en stund..men väl värt väntan


Programmet ser ut lite ut som Safari, men har inget mer gemensamt än utseendet.

Lätt 5 D:n av 5 möjliga:)

Römertopf

4 kg majskyckling
potatis
rödlök
palsternacka
sirap
honung
basilika
salt
peppar

Römertopf!

Smaskigt värre..

Serien "Oskyldigt dömd" måste vara det sämsta namnet på en serie nånsin. 
Efter 5 min:

Persbrant - Han är oskyldig
Birollstjej - Säkeeert?
Persbrant - Jodå, men det tar oss 50 min att komma fram till det. Men nu vet vi..

Tacka vet jag Life och Californication



Valmöjligheter

Varför ska det finnas så mycket att välja på?  Är inne på min tredje webläsare på lika många månader. Men Googles Chrome gillar jag faktiskt riktigt skarpt. Betaversionen av explorer 8 sög. Safari funkar helt ok, men ser lite tråkig ut. Chrome får det bli!

BSK eller Vmo Södra..hjärtat får gå före hjärnan denna gången. BSK får det bli..

Alla dessa fackförbund och fackavgifter..väljer att stå utanför facket och bara vara med i AEA:s a-kassa..150kr/mån..fyller mina behov.

Vad vill jag ha sagt? Vet inte..menar inte att livet va bättre när man bara hade svt1 & 2. Men det måste varit fasen så mycket lättare att välja!!

Tackar cluelez.blogg.se för ny skrivlusta :)