Vårigt

Kära syster...denna blogg är tillägnad dig..för att du ska få en liten smak om hur det nu ser ut på hemmaplan:D så, på begäran ger jag dig föjande kollage:
eddy hus
Eddy, trött efter gången pustar ut välförkänt framför finingången

hus
Grönt är skönt..rött är gött..en vinn-vinn situation;)

kossor
Idag släpptes stutarna..som de sprang, som kor på grönbete typ:D
eddy spirre
Eddy och spirébusken..sååå tajta
Jordk?llare
Gårdagssol och nyklippt gräsmatta..najs:)

Hoppas du uppskattade bilderna sis..och tack så mycket för kortet, blev ju rörd;)
Take care..*kram

Lite mer bling..

..blev det allt. Kom hem från Danmark, jobbintervju imorgon. Du får ta det svarte säger morsan. Behövde bil nämligen. Men! inga sommardäck på! Hmm..att glassa med vinterdäcken till en viktig intervju känns ungefär som att dricka alkoholfri öl. Det går, men man känner att det fattas något. Man måste känna att man har helheten ju ;) Preussiskt som en del säger:)

Så, trotts tröttheten från resan drog jag på mig arbetarbyxorna och krängde på sommarfälgarna och tvättade bilen. Inte för att jag vill skryta, men fälgarna passar till bilen rätt perfekt ;)

                   

Najs View btw ;)

Skabbplan, skabbmat men det fanns ljuspunkter

Kom precis hem från "Landet down south" Landet, vars spörsmål grundar sig på den effektiva substansen gröt. Snackar givetvis om ciggarettens och alkoholens förtrollande Danmark!

Tur att vädret va sä tokbra. Annars va det mesta åt fanders, iaf. gällande planerna (okritade och oklippta) och maten(smakade 0). Vill härmed hylla saltkarets förmåga att få maten att iaf lämna ett litet avtryck på mina smaklökar:)

Men kexen i Danmark(!) Nåt göder de dem med därnere, för tokfina va dom. Eller är det bara så att man minns de välsvarvade? :D
Ett toklitet,snabbt kollage från lägret.

                                

Det är svårt att se på den sista bilden, men utanför fönstret är det en bassäng med 20 vithajar, konstant hungriga. "Gallret" skojjar lite med "The Grim Reaper"..det får man tåla om man bor ensam med tre målvakter och dyrkar Hin Håle *mohaha*