Boplats Gbg?

Hörde visst att jag hade en namne i Rögles hockeylag. Känns härligt att fler heter som mig. Det är ett vackert namn lixom :)

Bobban va i London idag, jag är kvar i Braås. Livet ser inte lika ut för alla. Minsann. :D hur ser det ut om tre år? Vet ej, därför har man registrerat sig för bostad i Gbg. Ställa sig i bostadskö samma dag som man får förstatjing på sin egen lägenhet. Gott mos!

Programtips: SnagIT. Finns att testa på
www.download.com . Underbart program om man sysslar med mycket presentationer. I grunden ett skärmutklippsverktyg, men är nu så mycket mer! Lätt värt ett test :)

Alperna v.12. Åker med UCPA. Mycket bra skit det.  Dock svårt att kitsurfa i för lite vind :/

La Tourch, Frankrike

Nya Bondfilmsbiljettsläpp imorgon, hänga på låååset :D

Kontor i på hemmaplan imorgon, gott mos. Aight!

Blå bandet?

Där ser man! Nya saker jag har lärt mig idag, bara den sista timmen

Blåbandet.se är inte samma sak som det blåa bandet som är prostatacanserns motsvarighet till rosa bandet. blåbandet sysslar mer med drogbekämpande.

Top tre av de viktigaste utrikespolitiska händelserna som varje svensk bör känna till är:
1.
U-137
2. Kongosvenskarna
3. Olof Palme


Stora saker det där, 16 svenskar satte livet till i Kongo, och det är inget vi läst om i Svensk historia under skoltiden. Tragiskt.

Snart helg igen. Underbart. Sista träningen för säsongen imorgon, Coach säger upp sig. Känns lite tomt. Men vi får fika iaf :)

Tydligen har de bara 90 sängar på statshotellet i Mariestad. Dumt att bjuda över kex då *mohaha*

Ska man gå med i A-kassan & fack och känna sig besegrad? Vet inte. Det slår hårt mot stoltheten. Men stolthet vs. lön om man blir av med jobbet. Känns rätt enkelt ändå.

Håkan på "Färjan" han är bra rädd för humlor den!

Ciao


Ny ånga

Nytt inlägg, cirka en massa månader efter mitt förra. Vad händer? Är den oroliga börsen anledningen? Petters 10 år som artist? Golfströmmen? Växelströmmen? Småmynt? JAG vet!  Vet du? :) (tips: kanske beror på helgens sällskapsaktiviteter)

Ny profilbild! Weissbier, fritt översatt från tyskan blir det Veteöl. Inte att förväxla med vetteöl, som dricks ur väldigt små glas.

Ölen på bilden är helt legitim då den avnjöts i Tyskland för ganska exakt ett år sedan. Alla copywrights problem kan anmälas till min sekreterare.

Va i Gbg under helgen, skulle ha surfat..hade dock tyvärr inte mod att ställa mig och min tämliga bristfälliga surfrutin på en longboard i en match mot denna spot. De mer rutinerade surfarna körde på ändå, och istället fotade jag 150 pics åt dem, så har de något att hänga på väggen sen :) 
 

Älskar små engelska ord som blivit förkortningar i svenskan, spot, pics, crowded m.m. Surfningen är full av sköna, svenska engelskaord :)

F.ö. har jag haft en grym helg! :)

Nu är det sovdags, seg vecka som komma skall, nåja, får ta det kall(t) :p

Ciaoo